Terug naar overzicht
Vanmorgen om half negen waren de twee tweedeklas-Sportklassen van het AtlasCollege in Hoorn tegelijk in de zaal: Bijna 50 Sportkids van VMBO & HAVO/VWO.

Het spits werd afgebeten met de 5 die aangaven niet te kunnen springen met een touwtje. Daarna volgden de rest van de jongens en tot slot hadden ook alle meiden hun eigen Touwtje gepakt.
Heen-en-weer lopen met allerlei opdrachten. Soms letterlijk met Sprongen vooruit. Soms met ongeloof over het simpele voorbeeld dat ze na moeten doen, maar het feit dat het ze zelf niet lukt.
En inmiddels kunnen de 5 ook foutloos naar de overkant springen! En dat binnen 10 minuten. Goed materiaal doet al zo veel!!

Daarna aan de slag met muziek en conditie. Simpele dingen. Lastige vormen. Kijken naar één keer het voorbeeld; en dan zelf doen.
Groepsopdracht: IEDEREEN moet het kunnen. En ik ga NIETS meer zeggen of helpen. Jullie moeten het met elkaar regelen. En als jullie klaar zijn, dan gaan we allemaal zitten en kies ik er drie uit die het moeten doen.
10 minuten later geeft de groep aan dat ze er klaar voor zijn. Navraag leert dat er nog drie zijn die het niet kunnen. Zij moeten een privé-coach uit de groep van 'wel-kunnners' zoeken. Spanning op de gezichten van de rest is zichtbaar: 'Als hij mij maar niet kiest...' Drie uitgezocht. Alle drie GOED! En ook nog één van de drie 'privé-lessers. OOK GOED!! SUPER mooi en goed gevoel. Bij mij EN de groep.

Afsluiten met twee-in-één-Rope. En drie jongens die drie-in-één-Rope doen. Geweldig!! Volgende week gaan we weer met elkaar aan de slag...

Meer weten?

Vraag vrijblijvend meer informatie.