Terug naar overzicht
Vandaag voor de laatste keer naar Hoograven. We hadden dit keer dan ook publiek en een vriendje van een van de springers die ook meteen mee ging springen toen ik hem een touwtje overhandigde.

We zijn begonnen met een warming up waarbij iedereen weer een oefening mocht verzinnen. Daarna zijn we gaan travelen als groep. Vervolgens was de laatste kans om de serie van 10 te verbeteren; dit werd ruimschoots gedaan.
Even een pauze voor een slokje water en toen verder met de paraplu. Eerst gewoon in- en uitspringen en daarna een truc in de touwen, maar een truc bij het uitgaan mocht natuurlijk ook.
Als laatste natuurlijk weer de Double Dutch. Omdat ze zo lekker aan het springen waren zijn we wat langer door gegaan, waardoor we ook nog met een Single Rope in een Long Rope aan het publiek konden laten zien.

Toen het dan echt tijd was, werden de certificaten van deelname nog aan iedereen uitgedeeld. Daarbij hoorde dit keer ook voor iedereen een persoonlijke opsteker die ze van iemand anders uit de groep kregen.
Het was een erg leuke groep en ik hoop dan ook dat ze deze zomer nog veel van hun trucs op straat zullen vertonen.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend meer informatie.