Terug naar overzicht

27 juni 2012
‘Fitkids’ en de Club van 10!

In het kleine speelzaaltje van Dynamo zijn al 9 meiden van de Fitkids-groep als ik binnen kom. Natuurlijk ben ik ruim op tijd. En worden de Ropes meteen gepakt en gebruikt zodra ik ze uit de workshoptas gehaald heb.

Muziek, mijn voorbeeld en de inzet van de meiden zijn een goede combinatie. En in no-time gutst het zweet van de hoofden.

Na het slokje water gaan we aan de slag met 'De club van 10'. De snelheid en Skill maakt niet uit! Maar na elke 10 kom je deze melden! En zo in een foutloze serie van 10, naar 20, naar 30 t/m 50! En daarna weer bij 10 beginnen, maar nu achteruit. En ook nu gaan de meiden als de brandweer!
Tussendoor nemen ze een slokje of een korte break.

Daarna met 2-tallen aan de slag. Zonder springen samen met het Rope. En ook nu gaat het weer super. Als snel zitten en staan de meiden te dansen met het draaiende Touw.
Direct aansluitend 1 springen in het Rope dat je samen draait. En al snel koppel ik hier 'De club van 5' aan; maar nu tot 25.

De afsluiting van het uur is het 16-feet-Rope: 'Met hoe veel kunnen jullie 3 opeenvolgende sprongen maken?!'. Beginnend met 2 meiden, eindigen ze met 5!!

1,5 uur na het begin kleden de meiden zich weer om. En terwijl zij sushi gaan maken, ruim ik de Ropes op. Tot volgende week!!

Meer weten?

Vraag vrijblijvend meer informatie.